Wie is De Ademcoach Mevrouw?

 

Hoi! Leuk om kennis te maken, ik ben Marloes en stam uit 1981 😉 

Na mijn 33ste overkwamen er nare gebeurtenissen waardoor ik anders ben gaan kijken en merkte ik dat het tijd werd voor “wat anders”…. Maar wat? Geen idee!! 

Naast mijn werk in de zorg begon ik hobbymatig te fotograferen wat langzamerhand groeide tot een bedrijf. Het hebben van “een bedrijfje” bezorgde mij veel druk en mijn (faal-)angst nam toe. Mijn ademhaling veranderde, had last van vage klachten als hoofdpijn, faalangsten, grote onzekerheden, lichtheid in mijn hoofd en veel gepieker. Ook was ik chronisch moe.  

Ik kreeg last van het zogenoemde imposter syndroom en later een beginnende burn-out. Helaas hebben onterechte angsten, veel van mijn creatieve plannen in de weg heeft gezeten.

 

Na het plotseling overlijden van een jonge collega, voelde ik dat ‘het’ anders mocht. Ik begon me open te stellen voor andere zaken en begon met yoga en meditaties. Ik gooide mijn socials overhoop en ontvolgde mensen/onderwerpen waar ik weinig energie van kreeg en ging meer over bewustzijn, burn-out en ademhaling lezen. 

Zo kwam ik in een zomervakantie de advertentie van Herleva tegen over ademcoaching en vond dat meteen erg interessant! Na een leuk telefoongesprek, was dat de start en heb met heel veel plezier de Ademcoach opleiding gevolgd en vele meer daarna. Er ging een wereld voor mij open! 

Ik oefende veel en zag de veranderingen die het bij mij en anderen teweeg bracht. 

Omdat ik vond dat meer mensen daarvan ‘moesten’ weten is de Ademcoach Mevrouw geboren! 

Als de Ademcoach Mevrouw wil ik vrouwen vanaf 35 jaar: 

R

Coachen die in een beginnende burn-out zitten of klachten hebben die daarop lijken

R

last hebben van hyperventilatie

R

last hebben van paniekaanvallen

R

Zich onzeker voelen omdat ze vast zitten in het ‘is dit het nou?’ qua werk- of de thuissituatie en denken: Help ik weet niet wat ik wil met mijn leven

 

Naast het ontwikkelen van mezelf als de Ademcoach Mevrouw heb ik ook de smaak van het leren weer helemaal de pakken. Zo heb ik eerder Reiki en diverse spirituele cursussen gedaan, heb ik de NLP practioner gevolgd en opleiding voor Systemische Opstellingen. De laatste 2 gebruik ik ook tijdens mijn coaching sessies om jouw nog beter te kunnen coachen.  

Nog wat laatste feitjes over mij:

Getrouwd, moeder van 2 prachtige dochters en woon heerlijk in Blokker

Serieus maar houd ook van grapjes, gevoelig en sterk

Ik vind de 80’s tot 22’s muziek heerlijk en ga vooral op het Foute uur los in de auto

Met vlagen sportief en vind krijg een kick van koude training

Dol op stofzuigen

In de ban van de Maancycles

Gepassioneerd om vrouwen vanaf 35 jaar die in een beginnende burn-out zitten, te coachen om de energie van het leven weer te laten stromen door de kracht hun eigen ademhaling!

 

Liefs,
Marloes