Wat doet een ademcoach?

 

Tijdens onze eerste afspraak spreken we over hoe het met je gaat en waar je tegenaan loopt. Misschien heb je een doel om ‘op te ademen’, misschien ook niet en dat is oke.

Als jij lekker op mijn matje ligt analyseer ik je ademhaling en begin ik met een begeleide meditatie zodat jij in de ontspanning kunt komen.

Onder mijn begeleiding start je met de verbonden ademhaling: Door in korte tijd relatief veel zuurstof in te ademen, raak je in een soort van flow, of tranche, waardoor je samen met de ademcoach in staat bent om negatieve emoties of overtuigingen die in jou zitten op te ruimen. Als coach, leid ik jou hierdoor heen en zal jou begeleiden met affirmaties. In de ademsessie maak ik gebruik van de drukpunten in je lichaam (acupressuur) om de energie weer beter te laten doorstromen en blokkades te doorbreken. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik veel minder angst en verdriet ervaar en veel makkelijker dingen los kan laten. En door ook technisch beter te gaan ademen sta ik nu veel beter in contact met mijn gevoel!

 

Na het intensieve gedeelte van de ademsessie is het tijd voor de rustfase. Dit is belangrijk om fysiek de zuurstof te verwerken en emotioneel dat wat is aangeraakt weer een plek te geven. Wanneer het moment daar is begeleid ik jou terug naar het ‘hier en nu’ en praten we na over welke ervaring het jou heeft gebracht.

Elke ademsessie is anders en uniek. Het is bevrijdend, helend, laat levensenergie weer stromen en brengt je in contact met je innerlijke wijsheid en weten.
We gebruiken een ademhalingstechniek die je liggend uitvoert, waarin we de inademing en de uitademing aan elkaar verbinden dus zonder pauze.

We raden je aan om niet te zwaar te eten voor deze sessie. Neem bijvoorbeeld soep als avondeten!

w

Zorg voor een ruimte waar je kunt liggen en waar je niet gestoord wordt.

Pak comfortabele kleren en een deken

Een Bluetooth koptelefoon is aanbevolen voor de beste geluidservaring (of een luidspreker)