Aanbod

Ademcirkel

Ben je benieuwd wat een ademsessie met je kan doen en vind je het spannend om dat alleen te ervaren? Dan is een ademcirkel ideaal! Met een klein groepje (max 8 personen in een grote ruimte of max 6 personen in de Yurt) maak je kennis met de kracht van je ademhaling. Doordat je met meerderen de ademsessie ervaart neem je de onzichtbare kracht van de groep met je mee. Je ademt onder mijn supervisie en word begeleid met muziek. Het enige wat je hoeft te doen is lekker gaan liggen, je over te geven aan wat er komt en te ademen.

Investering €37,50

Ademsessie prive (max 2 personen)

Tijdens een eenmalige ademsessie maak je kennis met de kracht van je ademhaling en ga je ademen op ontspanning. Kom lekker op het matje liggen, geef je over aan wat er komt en ik begeleid je met de kracht van jouw ademhaling. Wil je weten welk positief effect een ademsessie op je kan hebben, lees dan de positieve effecten van ademcoaching.

€75,- pp, bij 2 personen €67,50 pp.

1-op-1 coaching

Met dit, op maatgemaakte, coaching traject, van 4 sessie binnen 3 maanden, gaan we aan de slag met jouw vraagstuk.
In iedere sessie van anderhalf uur zet je de kracht van je ademhaling in als tool, is het mogelijk dat we een systemische opstelling doen met poppetjes en krijg je huiswerk mee.
Net als bij iedere vorm van coaching, de hoeveelheid die jij erin stopt krijg je ook terug.
Weten welke positieve effecten ademcoaching kan hebben? Kijk dan op de positieve effecten van ademcoaching.

Investering €275,-

Adem je (beginnende) Burn-out uit!

Een hele waardevolle groepscoaching waarbij je in 8 weken aan de slag gaat met verschillende thema’s om aan je burn-out te werken. In een kleine groep van min 6 en max 8 personen, heb je om de week een theorie/opdrachten les en de andere week een ademsessie. Je krijgt een werkboek met opdrachten, inzichten, ontspanningsoefeningen, meditatie en support van uit de groep.
Voor vragen of een gratis kennismakingsgesprek stuur mij een mailtje via het contactformulier.
€325,-

De Ademcoach Mevrouw on the road!

Zoek jij iemand voor een interessant dagdeel voor bv een vriendinnendag, een retraite, themadag, op de yogaschool, you name it?! denk dan eens aan een ademsessie! Ik vertel graag over de kracht van de ademhaling en laat jullie heerlijk ontspannen na een mooie ademsessie.
Sparren? Brainstormen? Neem contact met mij op via het contactformulier!