Reviews

 

“Wauw! Wat een mooie ervaring! Onder begeleiding van Marloes en mijn ademhaling tot mezelf gekomen. Ervaren wat nu ECHT belangrijk voor me is. Met een traan en ook veel lachen. Een geweldige ochtend!”

Chantal

Eigenaresse, ‘DroomHaar’ Beauty & Hair specialist

Hele bijzondere ervaring in een mooie omgeving. Marloes begeleidt op een hele prettige manier de sessie. Een echte aanrader om uit de hectiek van het dagelijks leven te ontsnappen.

Linda

Ergo therapeut

Marloes heeft een ademcirkel geleidt. Het was een bijzondere ervaring. We hebben verschillende ademhalingstechnieken gedaan. Ze vertelde eerst wat we gingen doen. Daarna deden we de ademhalingsoefening. Er gebeurde van alles in het lichaam. Niets was fout, het voelde heel fijn. Er was ondersteunende muziek, heel prettig. Ik voelde tintelingen in mijn lichaam. De meditaties waren erg prettig. Je komt in een heerlijke flow terecht! SUPER! Bedankt Marloes

Irma

Zorgmedewerker

Ademcoaching is een aanrader bij hyperventilatie en/of burn-out klachten. Marloes is erg kundig, aardig en helpt met geweldige adviezen. Ik heb hier de rest van mijn leven wat aan! Ik heb de 1 op 1 coaching als een hele fijne en veilige coaching ervaren waar ik erg veel aan heb.

Emmeke

Eigenaresse, Maison Mien

Marloes stelt je op je gemak, legt rustig uit wat we gaan doen en brengt mooie inzichten mee door de ademhalingsoefeningen. De 1 op 1 coaching was goed afgestemd op mij als persoon, er was geen druk en een fijne sfeer.

Janne-Roos

Eigenaresse, Maison Mien

Ik heb een 1 op 1 ademsessie mogen ervaren, het was fijn en bijzonder! Zelf de kinderen zagen een verandering bij mij! Ik ga genieten!

Louise

Zorgmedewerker

“ Vandaag in een klein groepje een ademcirkel bijgewoond. Marloes weet met haar rustgevende stem, haar begeleiding en prachtige muziek de juiste sfeer te creëren. De sessie was bijzonder en ontspannen. Een perfect begin van de dag.”

Ingrid

Administratief medewerkster, Politie